• Radno vreme

  TERMINIX

  PONEDELjAKArena 21:00 - 22:00

  UTORAKArena 21:00 - 22:00
  Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  SREDAArena 21:00 - 22:00

  ČETVRTAKArena 21:00 - 22:00
  Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  PETAKArena 21:00 - 22:00
  Palestra 19:00 - 20:00

  SUBOTANEMA TRENINGA

  NEDELjANEMA TRENINGA

 • ⁠⁠⁠069 222 92 72
 • Kontakt

  Želimo da čujemo vaše predloge!X

  ADRESAKOMBANK Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, 11070 Novi Beograd

  OSTAVITE KOMENTAR

  Slanje maila. Sačekajte...

  Hvala na poruci! Odgovorićemo što pre.

  Došlo je do problema prilikom slanja. Pokušajte ponovo.

  Popunite sva polja pre slanja.

SEKTORI

VOJNA KRAV-MAGA

Što teže treniraš lakše se boriš

“Vojnik je oruđe, alat koji država koristi kako bi očuvala svoje vitalne vrednosti, normalan način života i blagostanje svojih građana. Krav Maga je razvijena za potrebe vojske; stoga je sistem Krav Maga morao da bude prilagođena potrebama vojske tj. morao da bude takav da ga može savladati svako u vrlo kratkom vremenskom period.”
Prilikom razvijanja sistema Imi Lihtenfeld je imao težak zadatak jer je trebalo da pruži rešenja za teškoće i prepreke sa kojima su se vojnici mogli suočiti na bojnom polju kao što su korišćenje oružja za odbranu kada su sva druga oružja nedostupna, vojniinline borba na bliskoj distanci uz smanjenu senzornu osetljivost, borba pod punom ratnom opremom, neutralizacija neprijatelja korišćenjem puške ili pištolja kao hladnog oružja, tehnike samoodbrane i aktivno korišćenje vatrenog oružja (pucanje) za eliminisanje pretnje i protivnika, oduzimanje protivnikovog i zadržavanje sopstvenog vatrenog oružja itd. Krav Maga je jedino oružje koje neprijatelj nikada ne može oduzeti od vojnika. Za vojsku, Krav Maga je odličan alat za oblikovanje vojnikovog mentalnog sklopa. Krav Maga omogućava da se vojnik “ uključi” i reaguje pravilno i momentalno u situacijama opasnim po život, a sa kojima se nije ranije susreo. Ovo je krucijalni element ratničkog mentalnog sklopa.
Krav Maga je vojnicima pružila jednostavan i pouzdan alat čija je upotreba omogućavala vojnicima da iz konflikta izađu kao pobednici, a zbog prirode vojnih operacija često je označavala razliku između preživljavanja i smrti, odnosno bila je element koji donosi prevagu u korist vojnika koji su trenirani u Krav Maga. Prilikom pristupa oblasti vojne Krav Maga mora se imati na umu da na bojištu ne postoje sive zone odnosno važi pravilo ubij ili budi ubijen. Stoga, sve Krav Maga tehnike namenjene vojsci se završavaju eliminisanjem napadača po svaku cenu – nema pravila, restrikcija i sva su sredstva dozvoljena.
Vojni sektor Krav Maga je namenjen isključivo instruktorima i pripadnicima oružanih snaga.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather