• Radno vreme

  TERMINIX

  PONEDELjAKArena 21:00 - 22:00

  UTORAKArena 21:00 - 22:00
  Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  SREDAArena 21:00 - 22:00

  ČETVRTAKArena 21:00 - 22:00
  Palestra 20:00 - 21:00 i 21:00 - 22:00

  PETAKArena 21:00 - 22:00
  Palestra 19:00 - 20:00

  SUBOTANEMA TRENINGA

  NEDELjANEMA TRENINGA

 • ⁠⁠⁠069 222 92 72
 • Kontakt

  Želimo da čujemo vaše predloge!X

  ADRESAKOMBANK Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, 11070 Novi Beograd

  OSTAVITE KOMENTAR

  Slanje maila. Sačekajte...

  Hvala na poruci! Odgovorićemo što pre.

  Došlo je do problema prilikom slanja. Pokušajte ponovo.

  Popunite sva polja pre slanja.

IKMF

     Internacionalna Krav Maga Federacija (IKMF) je jedna od najstarijih Krav Maga organizacija u čijem je osnivanju učestvovao i sam tvorac Krav Maga – Imi Lihtenfeld. IKMF je osnovan  sredinom 90-tih godina kada se javila potreba za uspostavljanjem svetske Krav Maga organizacije, radi širenja Krav Mage u svetu. Od svog  osnivanja IKMF je nastojao da  pruži  izuzetnost u svakom pogledu i da postavi standarde u Krav Maga obuci, instrukciji, odnosu prema učenicima itd. Ovo nastojanje je prisutno i izraženo i danas.

     IKMF je od svog  osnivanja obučio stotine instruktora i svakako je najrespektabilnija i najprepoznatljivija Krav Maga organizacija u svetu i ona koja najdirektnije asocira na autentičnu Krav Magu. IKMF je istinska svetska organizacija, sa filijalama u celom svetu  i sa daljom perspektivom rasta i širenja na područja za sada nedodirnuta Krav Maga sistemom.

     IKMF je aktivan i prisutan u preko 40 zemalja širom sveta, odnosno u  regionima Severne Amerike, Južne Amerike, Evrope, Australije i Dalekog Istoka.

     Glavi cilj IKMF je da pruži profesionalnu podršku Krav Maga instruktorima, kao i onima koji prate profesionalni put u skladu sa smernicama osnivača Krav Maga, kako u Izraelu, tako i u svetu, i da služi kao krovna organizacija za takve aktivnosti.

     Ostali ciljevi su:

      –   stvaranje osećaja pripadnosti IKMF porodici i održavanje ekvivalenta porodičnim vrednostima u pogledu lojalnosti i brige između članova IKMF širom sveta
      –   identifikacija , profilisanje i pružanje profesionalnih usluga novim izazovima sa kojima se suočavaju civili, vladin sektor, vojska itd
      –   prikupljanje podataka relevantnih za poslovno upravljanje i distribucija IKMF instruktorima
      –   postavljanje profesionalnih standarda u pogledu Krav Maga veštine, znanja i efikasnosti
      –   izgradnja, upravljanje i vođenje lokalnih IKMF organizacija tako da mogu da usvoje alate neophodne da podrže lokalne IKMF članove

     Na čelu IKMF je predsednik i glavni instruktor  gospodin Avi Mojal, dok IKMF u svetu predstavljaju visokorangirani Krav Maga eksperti koji čine Globalni Instruktorski Tim  ( GIT ), regionalni direktori ( Representing regional director ) i direktori državnih filijala ( Country director ), instruktori i naravno, pre svih, učenici.

     Svaka filijala (IKMF state branch) se sastoji od državnog direktora, koji upravlja filijalom i koji zadužen za rast organizacije i razvoj Krav Maga u dotičnoj zemlji i sistema instruktora različitih profila i specijalnosti.

     Jake veze između filijala i centrale IKMF se ogledaju u gostovanjima GIT-a, direktorskim sastancima ali naročito u razmeni informacija na dnevnoj bazi, koje omogućavaju da se uči na izazovima sa kojima se susreće svaki sektor i da se pruže jedinstvena samoodbrambena rešenja dostupna samo kroz institucije IKMF-a.

     Veliku važnost IKMF poklanja usavršavanju, prilagođavanju i konstantnoj obnovi tehnika i kvalifikacija kako bi zadržao lidersku poziciju na polju Krav Mage.

     IKMF Srbija je filijala centrale IKMF.

     Vrlo smo ponosni na činjenicu da smo deo jedne respektabilne organizacije kao što je IKMF, međutim to pred nas stavlja obavezu održavanja ugleda koji organizacija uživa pravilnim predstavljanjem i odnosom prema saradnicima i vežbačima, kao i obavezu održavanja visokog kvaliteta podučavanja.     

     Misija IKMF Srbija je da pruži vežbačima najbolji Krav Maga  i trening borenja, kako fizički tako i mentalni, te je stoga IKMF Srbija uspostavljena da bi omogućila mesto gde zainteresovana lica  mogu da nauče veštinu samoodbrane i uživaju u iskustvu stvaranja posvećenosti učenju, unapređenju samopouzdanja, koncentracije, discipline, samokontrole, fizičke i snage duha. Napredak u tehnici borbe će pružiti polaznicima znanje i iskustvo za ceo život,a stvorene socijalne veze podršku i oslonac za životne situacije van sale.

POSTULATI / CILJEVI

     Instruktori IKMF su sertifikovani od strane vodećih Krav Maga autoriteta u svetu, poseduju višegodišnje iskustvo u Krav Magi i imaju obavezu stalnog usavršavanja.
     Direktor IKMF Srbija je Predrag Bolta.